Pieczenie ciast. Przepisy praktyczne ciast drożdżowych, tortów, ciastek, cukierników, lodów i likierów - Róża Makarewiczowa

JUŻ W SPRZEDAŻY

Pieczenie ciast.

Przepisy praktyczne ciast drożdżowych, tortów, ciastek, cukierników, lodów i likierów

Róża Makarewiczowa

 

do nabycia w sklepie internetowym Graf_ika     www.sklep.graf-ika.pl

 

Wznowienie z oryginału z 1911 r. Niniejsza książka zawiera wskazówki do pieczenia pieczywa, słodkich wypieków oraz zimnych deserów i likierów. Jest to uzupełnienie "Praktycznej Kuchni", zawierającej prawie 1100 różnych przepisów dań. Wszystkie przepisy zostały wypróbowane i dopracowane przez autorkę tak, aby nawet mniej zdolne gospodynie nie posiadające doświadczenia mogły przyrządzić smaczne i zdrowie pieczywo i ciasta.

 


Opis pozycji:
Oprawa twarda, szyta.
Ilość stron: 207
Format: 148x210 mm
ISBN: 978-83-65602-66-4